Staal training in Dlubal RFEM6

Door de grote vraag van onze klanten organiseren wij op woensdag 29/11/23 een tweede online steel training sessie over Dlubal RFEM6 Steel. Deze training zal online plaatsvinden tussen 13u30 en 16u. 

Speciaal voor uw staal projecten organiseren we deze sessie die dag om uw ingenieurs meer inzicht te geven in onze oplossingen voor staal. Zij zullen een inzichtelijke uitleg krijgen van onze BNL support ingenieur over de Dlubal RFM6 staal software op maat van jullie dagelijkse praktijk.

De online cursus geeft gedurende 2.5 uur een inzicht in het gebruik van de staalcontrole volgens de Eurocode 3. Zo worden o.a. de effectieve lengtes, doorsnedeclassificatie, doorsnedecontrole en bruikbaarheidsgrenstoestand behandeld.

De cursus gaat door via Microsoft Teams, start om 13.30u en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De cursusleider spreekt Engels. De prijs is 195 Euro, excl. BTW per deelnemer. U kunt uzelf inschrijven door een email te sturen naar info@rfem.be

De plaatsen zijn beperkt en populair, dus snel zijn is de boodschap. Inschrijven kan via een reply op deze mail of via info@rfem.be

, , , ,

  1. Een reactie plaatsen

Plaats een reactie